През Европа с кола

Отлитане

Миналата година, при първото пътешествие, на което е кръстен и този сайт, отпътувахме, тази година ще отлетим. Разбира се, хората са различни (виж Пътешествениците – Перу и Пътешествениците 2013 ако си толкова любопитен и не знаеш). Миналата година отпътувахме с кола, тази година ще отлетим със самолет. Това предполага и доста по стриктен план. Около 5 сутринта в деня на моят 31ви рожден ден (т.е. утре), трябва да сме на Терминал 2, самолетът трябва да излети в 07:10 и ако е рекъл господ ще излетим на време и ще кацнем навреме.

Багажа вече е стегнат в две раници. Всъщност може и да са три, тъй като едната раница е от две части. Но това не е от значение, с малко по-малко от 16 kg тя ще влезе без проблем в багажното отделение на самолета. Ръчният ми багаж е малко тежичък, около 7,5 kg, но ако не го теглят няма да има проблем, пък и както съветваше един сайт, при такива проблеми сложете някой неща по джобовете си, авиокомпаниите таксуват за прекалено тежък багаж, но не таксуват за прекалено тежки хора (което е много добре за мен).

И така остана да се взирам в листчето, на което съм си написал последните неща, които трябва да проверя преди да изляза и да променя някой дреболии по сайта, за които няма да има време утре рано сутринта. А и не трябва да забравям да си навия алармата на телефона 🙂 .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *