През Европа с кола

До Талин и назад

Ако сте били малко по-наблюдателни, сигурно сте забелязали втория брояч, който се появи в лявата част на сайта още преди да тръгна за Тунис. И така започваме годината с едно пътуване до столицата на Естония – Талин. Причината този път не е забавление, а можем условно да я наречем бизнес. Подобно на пътуването ми до Прага една компания изяви желание 😉 да ми плати пътуването.

Престоят ми ще бъде малко повече от ден, разпределен върху три календарни дни. Ще пристигна в късния следобед на 19ти, което в Талин си е направо надвечер, защото слънцето залязва около 16 часа. На другия ден ще съм ангажиран до обяд, а следобед ще разполагам с 2-3 часа слънчева светлина. На третия ден излитам още по тъмно, в малките часове на нощта. Статии ще има според възможността ми да видя нещо, за което да пиша. Времето се очертава не особено приятно (най-вече поради прогнозата за дъжд, а не сняг).

Полетът ми, този път, е през Франкфурт. На отиване престоят на летището е малко по-дълъг от приятното – около 4 часа и 40 минути, което според повечето източници не е достатъчно време за разходка из града (повечето сайтове препоръчват, за престой между 3 и 5 часа на това летище, то да не се напуска, заради голямата натовареност и многото хора по опашките на сигурността и паспортния контрол).

2 коментара за “До Талин и назад

    1. ShaMan-H_Fel Автор

      Аз само на теб ли не съм казал, че наистина отивам на "зъболекар".

      Бачка си системата за коментарите. Тъкмо сега ще ми е по-лесно да видя дали съм успял да оправя проблемите в локализацията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *