През Европа с кола

От Мадрид до Ница

Днес сме навъртели 1261,3 километра, с което закръгляме общия брой на километрите на 5679. Пътуването от Мадрид до околностите на Ница протече сравнително нормално. Единствения що годе интересен факт е, че се наложи да сменяме бушона на запалката, който изгоря. Изгоря и разклонителят, така че вече сме без хладилна кутия тъй като сателитната навигация е с приоритет.

Пристигнахме в Juan les Pins надвечер и веднага се сблъскахме с огромни тълпи туристи. Това създаде сериозен проблем с паркирането и се наложи да паркирам на над два километра от хотела. По късно вечерта, след като излязохме да хапнем, разбрахме причината да има толкова много туристи. Имаше невероятно шоу с фойерверки. За съжаление не бяхме взели нито фотоапарата, нито камерата и Жоро снима само с телефона. Предполагам, че клипчетата ще се появят по-късно във facebook.

От останалата част от деня няма много снимки. Основното нещо е арката бележеща мястото където Гринуичкият меридиан пресича магистралата в Испания. За утре планът ни е да почиваме и да идем на плаж. До самата Ница няма да ходим, натрупа ни се доста умора, а не смятаме, че там има кой знае какво да се види.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *