През Европа с кола

Е, не точно с кола, но до Прага и обратно

И така, днес на връх 30тия ми рожден ден ще летя за пръв път със самолет. Знам, че името на блога е "През Европа с кола", но все пак ми се струва добра идея да блогвам за пътешествието си тук, а не в някой от другите ми блогове. Да се надяваме, че това е първия пост от много, които ще документират моите пътувания по света и у нас.

Пътуването ми е по причини, които условно можем да наречем бизнес. Поради което не плащам нито полета, нито хотела и даже има вероятност да получа компенсация за такситата, които ще използвам. Като недостатък на това е факта, че полетът не е директен. И така за по кратко имам прекачване в Мюнхен. Това прави полетът доста по скъп, но това си е проблем на компанията, която го плаща.

Докато съм в Прага, няма да имам възможност да пусна статия за града (лаптопът ми няма батерия и не смятам да го нося), но мисля да пусна впечатленията си и снимките, които ще направя възможно най-скоро след като се върна. Междувременно, може да се насладите на готината анимирана карта:

РЕДАКЦИЯ (29 Декември 2014): за съжаление сайта, който предоставяше услугата за анимирани карти вече не функционира 🙁

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *